Sport programok

Mobil Minigolf Park

Egyedileg elkészített 6 különböző nehézségi szintből álló minigolf parkunk várja a kicsiket és nagyokat 18 ügyességi akadállyal fűszerezve. Itt a türelem és a pontosságon múlik minden. Játékra fel!
MINIGOLF

Sportimádó csomag

A legnépszerűbb sportokat összeválogattuk és elhozzuk nektek egy csomagban! Lehet majd célbalőni Nerf fegyverekkel, Darts-ozni, súlyzózni, kapuralövő versenyeket szervezünk, de az ügyességi játékokból sem lesz hiány. 10-12 elemből álló parkunk várja a sportolni vágyókat.
SPORTIMÁDÓ

Darts

Nagy méretű elektromos darts gépünk segítségével a játékosoknak hanggal jelzi a gép a dobások mértékét. Itt nagyon kell koncentrálnunk, mert fő a pontosság.darts

Asztali csocsó

Ha az asztali játékokat említjük, talán az első ami mindenkinek eszébe jut. Egy gyermek és felnőtt életéből sem maradhat ki a csocsózás amit a barátokkal tölt.


csocsó

Ügyességi sorversenyek - 1 perc és nyersz vetélkedők

Vetélkedőink szervezésénél figyelembe vesszük a résztvevők létszámát és életkorát. Ez után alakítjuk ki a részletes programokat. Szakképzett animátoraink felelnek a lebonyolításért, akik a győztes csapatoknak egy kis ajándékkal kedveskednek a végén.

Ügyességi

Erő olimpia

Különböző sportágak összeállításával, erőfelmérő feladatok elé állítjuk a kisebbeket és nagyobbakat. Tíz állomásból álló mobil pályán próbálhatják ki tudásukat a résztvevők.


Erő olimpia

Élő csocsó

Mindamellett, hogy óriási élményt ad, egy kis sportolási élményre is ad lehetőséget az Élő Csocsó. Itt most Mi leszünk a bábuk és a mozgásunk is kötött, mint ahogy minden megelevenedik a csocsó asztalon.Élő csocsó

E-sport sarok

Szinte mindenkinek van egy jó barátja akivel imád videojátékozni. Mi most elhozzuk a legkedveltebb játékokat a kicsiknek és nagyoknak. Igény szerint VR sarkunk is kérhető, ahol kicsit a valóságból kiesve, felejthetetlen élményekkel gazdagodnak a résztvevők.
E-SPORT

Kövessen minket!

ADATKEZELŐ ADATAI:

Megnevezés: Nagy Attila ev. Gufi Produkció (továbbiakban: Adatkezelő)
Levelezési cím: 1173, Budapest Székicsér utca 46.
Adószám: 68216339-1-42
Telefon: +36304279217
Email: gufiprodukcio@gmail.com
Honlap: https://gufiprodukcio.hu
Tárhely szolgáltató neve: Nextserver Kft.
Adatvédelmi Szabályzat: https://nextserver.hu/privacy-policy/

AZ OLDALON ADATOKHOZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSEK:

Az Adatkezelő a jelentkezés során a látógató által megadott személyes adatokat kizárólag egyeztetés miatt tárolja, mindig bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik félnek nem adja ki.
A kapcsolatfelvétel során megadott adatok küldése SSL titkosítással ellátott csatornán keresztül történik a Látogató adatainak védelme érdekében.

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK, TÖRLÉSÉT ILLETVE TÁJÉKOZTATÁST AZ ALÁBBI MÓDON KÉRHET:

E-mail: gufiprodukcio@gmail.com

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK NEM JOGSZERŰ KEZELÉSE ESETÉN AZ ALÁBBI HELYEN ÉLHET PANASSZAL:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A rendelettel kapcsolatos információk az alábbi linken tekinthető meg: https://www.adatvedelmirendelet.hu/a-rendelet-szovege/