Művészet

Óriás mesekép festés

Szakképzett animátoraink előkészítik az óriási színezőket, a gyerekek csoportosan elkezdik a színezők segítségével az óriási szinezőket kiszínezni. A színezők óriási mérete miatt mindenki be tud kapcsolódni a színezésbe. A játékos program, előtérbe helyezi a gyerekek kreativitását és fejleszti a csapat összhangot is.mesekép festés

Festékbomba Darts

A résztvevőknek szükségük lesz a jó célzó képességükre. Dartsozni fognak, de ez valami egész új élményt ígér. Ha eltalálják a festékkel teli lufikat, különböző színű már-már festői képet kaphatunk óriás méretben.


festékbomba

Graffity élményfestés

Előkészítünk egy falat, ahol a résztvevők kedvükre saját színviláguk szerint alkothatják meg remekműveiket. Bekészítjük a színes kellékeket és indulhat a festés.

Graffity

Vászonkép festés

Témához kötötten, egyedileg kitaláljuk a megrendelővel közösen, mit szeretnének festeni. Erre küldünk javaslatokat, egy sablont, ami a háttere lesz az adott témának.Vászonkép

Pólófestés

Itt most mindenki a kedve szerint készítheti el pólóját. Animátoraink előkészítik a minőségi alapanyagokból összeállított csomagot, melyben minden megtalálható a látványos festések megszületéséhez.

Pólófestés

Kreatív Öko kézműves foglalkozások

Kézműves foglalkozásaink tematikus módon állítjuk össze az aktuális szokásokat, ünnepeket figyelembe véve. A résztvevők kipróbálhatják a gipszfestést, gyöngyfűzést, álarcok készítését, egyedi díszek készítését és sok-sok érdekes tárgyat készíthetnek amit ajándékba is adhatnak vagy emlékként is megtarthatják őket.

Kézműves

Kövessen minket!

ADATKEZELŐ ADATAI:

Megnevezés: Nagy Attila ev. Gufi Produkció (továbbiakban: Adatkezelő)
Levelezési cím: 1173, Budapest Székicsér utca 46.
Adószám: 68216339-1-42
Telefon: +36304279217
Email: gufiprodukcio@gmail.com
Honlap: https://gufiprodukcio.hu
Tárhely szolgáltató neve: Nextserver Kft.
Adatvédelmi Szabályzat: https://nextserver.hu/privacy-policy/

AZ OLDALON ADATOKHOZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSEK:

Az Adatkezelő a jelentkezés során a látógató által megadott személyes adatokat kizárólag egyeztetés miatt tárolja, mindig bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik félnek nem adja ki.
A kapcsolatfelvétel során megadott adatok küldése SSL titkosítással ellátott csatornán keresztül történik a Látogató adatainak védelme érdekében.

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK, TÖRLÉSÉT ILLETVE TÁJÉKOZTATÁST AZ ALÁBBI MÓDON KÉRHET:

E-mail: gufiprodukcio@gmail.com

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK NEM JOGSZERŰ KEZELÉSE ESETÉN AZ ALÁBBI HELYEN ÉLHET PANASSZAL:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A rendelettel kapcsolatos információk az alábbi linken tekinthető meg: https://www.adatvedelmirendelet.hu/a-rendelet-szovege/