Közlekedési nap

Mobil KRESZ pálya

Szeretnétek egy egész napos szórakozást, ahol megtanulhattok biztonságosan közlekedni? A Kresz suli közlekedésbiztonsági program gyermekek részére. Csoportos foglalkozás keretein belül, játékos formában segítünk megtanulni a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedés alapjait. (Mobil-Kresz pályánk segítségével elhozzuk a közlekedés leggyakoribb tábláit, a körforgalmat, gyalogátkelőhelyet egészen a közlekedési lámpáig).
KRESZ pálya

Ügyességi akadálypálya

Egy olyan mobil pályát hozunk el Nektek, ahol amellett hogy kedvetekre bicikliztek, a technikai tudásra is szükség lesz. Remek gyakorlási lehetőség, ha szuper kerékpárosokká szeretnétek válni. Kipróbálhatjátok a rázót, átbújós akadályt, lengő pallót, szlalomozási feladatokat.
Akadálypálya

KRESZ Kvíz

Nézzük meg elméletben is a gyakorlatban látottakat! Animátoraink vezetésével egy interaktív kvízen vehettek részt, ahol legügyesebbek kisebb ajándékokkal gazdagodhatnak tudásukért cserébe.KRESZ Kvíz

Pedálos Gokart

Mindig szerettétek volna kipróbálni a versenyzést de élesben nem tudtátok még? Mobil Gokart pályánkon most megtehetitek. Hogy a sportolás része is megmaradjon, Ti hajtjátok a gokartokat. Vigyázz-Kész-Rajt!

gokart

Kövessen minket!

ADATKEZELŐ ADATAI:

Megnevezés: Nagy Attila ev. Gufi Produkció (továbbiakban: Adatkezelő)
Levelezési cím: 1173, Budapest Székicsér utca 46.
Adószám: 68216339-1-42
Telefon: +36304279217
Email: gufiprodukcio@gmail.com
Honlap: https://gufiprodukcio.hu
Tárhely szolgáltató neve: Nextserver Kft.
Adatvédelmi Szabályzat: https://nextserver.hu/privacy-policy/

AZ OLDALON ADATOKHOZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSEK:

Az Adatkezelő a jelentkezés során a látógató által megadott személyes adatokat kizárólag egyeztetés miatt tárolja, mindig bizalmasan és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, harmadik félnek nem adja ki.
A kapcsolatfelvétel során megadott adatok küldése SSL titkosítással ellátott csatornán keresztül történik a Látogató adatainak védelme érdekében.

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK, TÖRLÉSÉT ILLETVE TÁJÉKOZTATÁST AZ ALÁBBI MÓDON KÉRHET:

E-mail: gufiprodukcio@gmail.com

A KAPCSOLATFELVEVŐ ADATAINAK NEM JOGSZERŰ KEZELÉSE ESETÉN AZ ALÁBBI HELYEN ÉLHET PANASSZAL:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

A rendelettel kapcsolatos információk az alábbi linken tekinthető meg: https://www.adatvedelmirendelet.hu/a-rendelet-szovege/